Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek a nyelv-akad...

Mi a véleményetek a nyelv-akademia.eu‐ról?Valaki vett már tőlük 21.000 Ft‐ért nyelvtanfolyamot?

Figyelt kérdés
21.000 Ft‐ért árulnak két nyelv középfokig nyelvtanfolyamot, de érdemben semmit nem találok róluk a neten.Végleges hozzáférési lehetőség két tetszőleges nyelvből B2 szintig...Szerintetek?

2023. jan. 2. 08:32
1 2
 11/19 anonim válasza:
Szia! Én is szívesen csatlakoznék a feljelentőkhöz!
2023. máj. 4. 08:57
 12/19 anonim válasza:

Szeretnék segítséget kérni a nyelvtamfolyam miatt én is rendeltem kedden vettem át de nem tudok belépni hiába van kód. 😬

Ha valaki tud segíteni megköszönöm .

2023. máj. 4. 16:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Még aznap, amikor megjelent a kérdés, mondtam, hogy felejtős...
2023. máj. 4. 17:29
 14/19 anonim válasza:
Én is benéztem. Jutottatok valamire az üggyel? Köszönöm!
2023. máj. 9. 09:03
 15/19 anonim válasza:
Sajnos én is a csalás áldozata lettem, nyelvtanulni vágyókat húznak le, felháborító !!! Nekem egy Gyöngyösi címről jött a levél, EGS Contact . Fotóztam is ki kártyát, ami bizonyítja, hogy csalók, és minden infot összegyűjtöttem. Holnap feljelentem én is őket.
2023. máj. 21. 09:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el... Hogy lehettek ennyira naívak mind?...
2023. máj. 21. 13:18
 17/19 lizz3 válasza:

Sziasztok!

Valakinek sikerült vissza szereznie a pénzét?

ápr. 16. 13:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem. A "cég" meg röhög a markába... De meg is érdemlitek mind, komolyan...
ápr. 16. 14:36
 19/19 btlidia válasza:

Amit a nyelvakadémia ad, az egy elfogadható gyakorló olyanoknak, akik már tudnak egy nyelvet. Kb a duolinguo szintje, vagy annyi se. Arra alkalmatlan, hogy valaki megtanuljon egy nyelvet, de ők annak hirdetik - ezért tartom átverésnek - bár lehet egyszerűen csak nem értenek hozzá.

Nem, azt szerintem senki se gondolta, hogy itt élő tanár fog vele foglalkozni akár 1 órát is. De pl a Shaw academy angoltanfolyamán én sokat tanultam, kb ugyanenyi pénzért, egy teljesen online, automatizált tanítási programmal.

máj. 23. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!