Érdemes-e 70 ezer ft-ot kiadnom egy online tanfolyam csomagra,ha szeretnék megtanúlni rendesen angolul úgy,hogy kesőbb nyelvizsgára menjek ,sőt hosszú távon kereseti forrásom lehessen a nyelvtudás ?
Annyi ingyen letölthető, nézhető anyag van, hogy én online "tanfolyamért" biztos nem fizetnék egy fillért se.
Inkább keress egy gyakorlótársat, akivel angolul beszélgethetsz.
70 ezret biztosan nem adnék ki. Jobb lenne szerintem, ha elmennél egy BSc szakra és ingyen felvehetsz angol kurzusokat alapoktól C1 szintig, nyelvvizsga felkészítő is van.
Amúgy már nem azért, de a magyar helyesírással is törődj kicsit, mert látszik, hogy nem megy ("tanúlni", vesszők).
Magántanárként mondom (tehát belelátok), hogy az online tanfolyamok semmit nem érnek.
Tanárt keress, vagy ahogy mondták, valakit, akivel együtt tudsz tanulni.
6. Tanárként szégyen, ahogyan nyilatkozol. Igenis vannak nagyon jó nyelviskolák, ahol online tanítanak, akár egyénileg, akár csoportosan nagyon jó eredménnyel.
Ja, és én is belelátok a dolgokba!
Elvégzed a TEFL-tanfolyamot, nem kérnek hozzá diplomát, nyelvvizsgát sem, stabil középfokú nyelvtudást "csak".
Online elvégezhető, és taníthatsz angolt, olvass utána a honlapjukon.
ez a 70 ezer nem is sok, nézd meg a legtöbb nyelvsuli ennyit és ennél is többet kér, inkább oda menj, mert ott van tanár, társak, visszajelzés, élőbb az egész.
ha magántanárhoz mennél, még ennél is többet kéne összesen fizetned, mert olyan magasak az óradíjak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!