Angol vagy német melyik lenne "hasznosabb"?
Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 10:09
11/14 anonim válasza:
Angol igeidők megtanulásához van egy jó trükk, én a németben nem találtam értelmet, kapásból azt, hogy mi alapján hímnemű vagy nőnemű egy tárgy...
12/14 anonim válasza:
És angol igeidők megtanulásához mi az a jó trükk, utolsó válaszoló? Engem érdekelne. Köszi.
13/14 anonim válasza:
Természetesen az ANGOL hasznosabb, és könnyebb is. :)
Én mindkettőt tanulom! :P
Ha csak egy nyelvet szeretnél tanulni, akkor mindenképp az ANGOLT válaszd, de, ha két nyelvet szeretnél tanulni, akkor inkább a némettel kezd.
Egyébként én 15 éves vagyok. Az angollal kezdtem, most németet tanulok (elhatároztam hogy mindenképp ez lesz a második nyelv, de tanulok még oroszul is), és nekem egyáltalán nem nehéz. Az tény és való, hogy könnyebb a német után az angol nyelvtani része, de akkor meg a kiejtéssel lesznek problémáid.
Szóval tökmindegy. Attol az egytől függ, hogy hány nyelvet akarsz tanulni.
14/14 medvedisznoember3 válasza:
Én 5 éve tanulok németet, most olyan suliba járok, ahol heti 20 órában németet tanulok, és nagyon megéri. Emellett olaszt fogok tanulni, az angol pedig rámragadt miközben folyton a gép előtt ültem :) Az angol és a német a legfontosabb, de mostanság valami más is kell már, pl.: olasz, francia, orosz, spanyol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!