Mit csináljak, ha nem tudok angolul és lassan érettségi?
Figyelt kérdés
Lassan itt az érettségi én meg nem tudok szinte semmit angolul. Csináltam probetesztet 7-10 százalékos lettek. Egyszerűen a kérdést sem értem és az adott szöveget sem csak pár szót.
Semmire nem fog menni kifejezésekkel. Magántanar vagyok, de mindegy, mert te jobban tudod, elvégre te iskolában lattál mar ilyen kifejezeseket .... 🙈🙈
2022. dec. 28. 12:32
22/28 anonim válasza:
Hát, 19-es, nagyon örülök, hogy te befejezed velem, tartsd is magad ehhez az ígérethez, én viszont nem fejezem be veled. Semmire az égvilágon nem megy valaki önmagában azzal, hogy "ha én a helyedben lennék", meg hogy "olvastam a hirdetését", ha utána nem képes leírni, hogy ha a helyében vagy az adott állásban lenne, akkor mit csinálna. A dolgozatokat a javítási útmutató szerint kell adni, és abban bizony a feladat teljesítése szerepel első helyen, bemagolt konzervkifejezések használata pedig sehol sem. Nyilván szükség van ilyen kifejezésekre (kösz, nem kell küldeni, a 20+ év alatt, amíg érettségire készítettem fel középiskolás tanítványaimat és értékeltem a dolgozataikat közép és emelt szinten is, már elég jól elsajátítottam őket), de ezek csak a kötőelemek, mondjuk úgy, a cérna a ruhában, de textília nélkül csak a cérnát nem lehet magunkra ölteni.
2022. dec. 28. 12:51
23/28 anonim válasza:
Hi!
I have read your advertisement in the newspaper. I, library work. I work child. I good and work. Job I want.
I consider myself the ideal candidate because I good. I am work, library. You pay but monday start. Free 2-4.
I'm looking forward to hearing from you. You be good day, luck and work.
Hello:
Tim
Benne vannak a kifejezések... szerinted?
2022. dec. 28. 12:57
24/28 anonim válasza:
Kár, hogy itt nem lehet vigyori fejjel reagálni, 23-as! Tökéletes példája a 0 pontos dolgozatnak. Bár lehet, hogy 1 pontot azért adnék rá, mert kijön belőle, hogy könyvtári állásra jelentkezik. Mondjuk, fel nem vennék.
2022. dec. 28. 13:09
25/28 anonim válasza:
"Benne vannak a kifejezések... szerinted?"
Benne vannak. És átjön annyi információ, hogy így már messze nem nulla pontos.
2022. dec. 31. 21:02
26/28 anonim válasza:
"Ha mindkét levelet megírod, akkor a 12 pont összejöhet"
Nem csak a két levélből kell összejönnie a 12 pontnak, hanem az egész írásbelin összesen. És vannak benne olyan feladatok, amiknél 33%, hogy az is eltalálja a válaszokat, aki a világon semmit se ért angolul, úgyhogy egyáltalán nem lehetetlen.
Nem szabad lemondani eleve egyetlen feladatról sem! Mindenhova írni kell valamit, a leveleket is meg kell írni. Ilyen hozzáállással nem olyan könnyű ám megbukni.
2022. dec. 31. 21:10
27/28 anonim válasza:
Messze nem nulla pontos??? Miről beszél? 1 pontos, az is kegyelemből! Az 1 pedig elég közel van a nullához!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!