Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit csináljak, ha nem tudok...

Mit csináljak, ha nem tudok angolul és lassan érettségi?

Figyelt kérdés
Lassan itt az érettségi én meg nem tudok szinte semmit angolul. Csináltam probetesztet 7-10 százalékos lettek. Egyszerűen a kérdést sem értem és az adott szöveget sem csak pár szót.

2022. dec. 15. 18:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
Keress fel egy angol tanárt vagy kérj segítséget valami jó angolos ismerősödtol!
2022. dec. 16. 01:49
 12/28 anonim ***** válasza:
71%
Magántanár sem tud csodát tenni, ha 7 százalékos érettségiket tippel be... gyakorlatilag annyit japánból összetippmixelnék véletlen ikszelgetéssel.
2022. dec. 16. 03:33
 13/28 anonim ***** válasza:
28%
Én angoltanár vagyok, és ha majd visszakeveredsz ide válaszolni, akkor megbeszélhetünk online órákat.
2022. dec. 16. 12:00
 14/28 anonim ***** válasza:
15%

"Keress fel egy angol tanárt"

Nem kell, hogy angol legyen. Magyar is jó. Az a lényeg, hogy angoltanár legyen.

2022. dec. 16. 15:04
 15/28 anonim ***** válasza:
13%
Ha mindkét levelet megírod, akkor a 12 pont összejöhet, és ha jól tudom mehetsz a szóbelire. Tanuld meg a kifejezéseket, legyen egy kis szókincsed és kész. Youtubeon rengeteg anyag van, kifejezések, stb. De neten is fent van rengeteg dolog, szóval rajtad múlik.
2022. dec. 28. 09:06
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
Szerinted ha a tippelősből is 7 százalékot tud kiszülni, akkor összefüggő levelet mennyire fog tudnj megírni...🙈🙈
2022. dec. 28. 09:18
 17/28 anonim ***** válasza:
71%
Milyen kifejezéseket tanuljon meg? Ugye nem gondolod (de, sajnos gondolod, igen tévesen), hogy arra kap egyetlen egy pontot is, hogy "Megkaptam leveledet." "Hogy vagy?"?
2022. dec. 28. 11:19
 18/28 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem arról ír, ami a téma, eleve nullázzák. Pont, hogy a levélhez hozzá sem kezdenék, próbálnék az olvasásból összetippelni valamit meg a hallgatás igaz-hamisnál eltalálni véletlen a jót. Az legalább 50%, a levél biztosan dupla nulla pontos lesz.
2022. dec. 28. 11:23
 19/28 anonim ***** válasza:
13%
Nekünk a tanár minden levéltípushoz adott kifejezéseket, amiket tudunk majd használni a levélírás során. Nem tudom hol olvasta bárki is, hogy 100%ra írja meg, de ebből lehet pontokak összeszedni, ha a többi része abszolút nem megy. Tudom ha témát téveszt eleve nullázzák, de betippelgetős dolgokból nem fog összeszedni annyit, hogy átmenjen az írásbeli rostáján. Szóval kedves 17-es, köszönöm a jóindulatodat (bár nem tudom, mire fel) de nem a hogy vagy és a köszönöm a leveled típusra gondoltam. Külön kifejezések vannak tanácsadásnál, tanács fogadásánál, és így tovább. Ha ezeket nagy nehezen mondatba tudja foglalni, akkor megoldható. Nem holnap lesz az érettségi, üljön neki minél hamarabb, valamit össze tud szedni ha össze akar. De én itt be is fejeztem veled, nem tűnsz képesnek normális kommunikációra.
2022. dec. 28. 12:25
 20/28 anonim ***** válasza:
33%
Annyit még hozzátennék a kérdezőnek: Ha gondolod, írj privátba, és küldök neked ilyen kifejezéseket, és nagyon alap dolgokat el tudok magyarázni, esetleg egy keveset segíteni. Ne add fel, próbálkozz.
2022. dec. 28. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!