Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi ez az angol beszélgetés...

Mi ez az angol beszélgetés magyarul? : )

Figyelt kérdés

very pretty ! Looks like a model. You should come to a professionell Shooting in Vienna !

aw thanks :)...but I dont look like a model :D it's because of this photo :) but thank you soo much :)...mabe some day I'll come :)

some of your friends from DanceArt in Vienna had Shootings with me

I know,I was there a year ago.I've already meet you then,but I didn't have a time.so maybe some other time

that's fine, - I 've been there with Julie, she made pictures of the other 15 Girls too.

If you are back again in Vienna, give me a call or send e mail. - we will make an outdoor-shooting , ok ?

My Number 06......

ok...i'll call when I'll be there :)

2010. szept. 30. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok jó angolos de megpróbálom, most szótár nélkül mert nem tudom hol van....

Nagyon csinos! Úgy néz ki mint egy modell, lehetne rólad profi fotókat csinálni viennában

ó köszi, de nem nézek ki modellnek, csak a fotó miatt tűnik így de nagyon köszönöm, remélem egyszer az leszek.

néhány barátodról a Dance Art-ból csináltunk fotókat viennában

Tudom, tavaly voltam, találoztam velük de nem volt időm, szóval majd máskor

értem, voltam ott Julieval és ő csinált fotókat 15 lányról, ha te visszajössz újra viennába, hívj fel vagy írj emailt, csinálunk pár kültéri fotót oké?

a számom 06....

oké, majd hívlak ha visszamentél

az én tört angolommal.... de biztos lesz aki kicsit jobban összerakja azért remélem segitettem.

2010. szept. 30. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

BÉCSBEN!

Anyám, ez félelmetes.

2010. szept. 30. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy-két mini hibával (a "legnagyobb talán az utolsó mondat: hívlak, ha ott vagyok), de teljesen jó ez. Ja és Vienna=Bécs :)
2010. szept. 30. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudtam hogy a vienna Bécset jelent, nem kell emiatt torokra menni... ez a félelmetes szerintem. Na mindegy.
2010. szept. 30. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugy nezEL ki mint egy model

hivlak, ha ott leszek

vienna-becs

ezeken kivul csak aprobb pontatlansagok voltak, azok nem relevansak.

2010. szept. 30. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Megjegyzem az angol szoveg is tele van hibakkal..
2010. szept. 30. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!