Mi ez az angol beszélgetés magyarul? : )
very pretty ! Looks like a model. You should come to a professionell Shooting in Vienna !
aw thanks :)...but I dont look like a model :D it's because of this photo :) but thank you soo much :)...mabe some day I'll come :)
some of your friends from DanceArt in Vienna had Shootings with me
I know,I was there a year ago.I've already meet you then,but I didn't have a time.so maybe some other time
that's fine, - I 've been there with Julie, she made pictures of the other 15 Girls too.
If you are back again in Vienna, give me a call or send e mail. - we will make an outdoor-shooting , ok ?
My Number 06......
ok...i'll call when I'll be there :)
Nem vagyok jó angolos de megpróbálom, most szótár nélkül mert nem tudom hol van....
Nagyon csinos! Úgy néz ki mint egy modell, lehetne rólad profi fotókat csinálni viennában
ó köszi, de nem nézek ki modellnek, csak a fotó miatt tűnik így de nagyon köszönöm, remélem egyszer az leszek.
néhány barátodról a Dance Art-ból csináltunk fotókat viennában
Tudom, tavaly voltam, találoztam velük de nem volt időm, szóval majd máskor
értem, voltam ott Julieval és ő csinált fotókat 15 lányról, ha te visszajössz újra viennába, hívj fel vagy írj emailt, csinálunk pár kültéri fotót oké?
a számom 06....
oké, majd hívlak ha visszamentél
az én tört angolommal.... de biztos lesz aki kicsit jobban összerakja azért remélem segitettem.
Ugy nezEL ki mint egy model
hivlak, ha ott leszek
vienna-becs
ezeken kivul csak aprobb pontatlansagok voltak, azok nem relevansak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!