Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hivatalos angol nyelvvizsgát...

Hivatalos angol nyelvvizsgát hol tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Külföldi munka miatt kellene letennem, plusz fel akarok szabadulni az angol órák alól itthon.

Hol tudnék hivatalosan elfogadott nyelvvizsgát tenni?

B2-esen vagy C2-esen gondolkodom (ha jól tudom, a B2 a középfok felső foka, a másik pedig a legfelsőbb)

2022. nov. 7. 09:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A feleségem nyelvvizsgáztat, mellette tanít is angolt.
2023. jan. 10. 21:55
 12/15 anonim ***** válasza:

"Majdnem 15 éve tanulok angolt, a B2 96%-os lett 16 éves koromban, folyékonyan beszélek, de két éve a C1-en így is épphogy átcsúsztam."

Átlag nyelvérzékű embernek a C1 az egy év a B2 után.

2023. jan. 11. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:

#12 Mesélj még... Főleg arról, hogy milyen az az "átlag nyelvérzékű ember"?

C1 felsőfokú nyelvvizsgája csak a kivételes nyelvérzékű és kivételes szorgalmú embereknek van, nekik akár több is. "Átlag nyelvérzékű embernek", jelentsen az bármit is, jó, ha egy kiizzadott középfokúja van.

A legtöbb embernek meg semmilyen nyelvvizsgája nincs Magyarországon, tehát az "átlag nyelvérzékű embernek" nyelvvizsgája sincs, nem hogy C1-es felsőfokúja.

2023. jan. 11. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem két középfokúm van, de azokkal is vért izzadtam, egyszerűen nem megy a fejembe, nem tudok magasabb szintre kerülni. Középfokúról felsőfokúra nekem tízszer annyi időre lenne szükségem, mint nulláról a középfokra.
2023. jan. 11. 11:47
 15/15 anonim ***** válasza:

"Mesélj még..."

Mit meséljek neked? Hófehérke? Vagy a tényeknél maradjunk? Ez az 1 tanévnyi tanulás ez a nyelviskolák alap hozzáállása, a hosszú idejű működés tapasztalatai alapján.

Kis rokonom harmadikos gimis korában kezdett el járni heti egyszer nyelvtanfolyamra, a B2 birtokában, majd negyedikesség elején lett egy C1 vizsgája. És még ráadásul lusta is volt a szülei szerint.

2023. jan. 11. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!