Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az nagy baj ha az angol...

Az nagy baj ha az angol nyelvvizsgát végig ceruzával irtam és nem irtam át tollal? Mert hivatalos okiratot általában tollal irunk de a tanár aztmondta ceruzával is lehet, nem vagyok már benne biztos lehet ugy értette hogy utána átkéne irnom tollal.

Figyelt kérdés

2020. jan. 11. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvvizsgán szokott lenni egy formanyomtatvány, ahova a válaszaidat jelölöd. Azt tollal kell kitölteni, de szerintem ez a feladatlap elején fel is van tüntetve. Szokj le a ceruzáról, érettségin is tollal kell írni.
2020. jan. 11. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az sajnos elveszett akkor. Nekünk erre külön felhívták a figyelmet mind felkészülésen, mind vizsgán. :(
2020. jan. 11. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a szabályzatot vannak nyelvvizsgák ahol lehet vannak ahol nem. Tudni kene a nyelvvizsga típusát. Tenyleg szokj le mert lehet ezert buktad most, illetve erettsegin nem fogadjak el.
2020. jan. 11. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:
ezt irja a szabályzat:A vizsga válaszlapját és levélpapírját grafitceruzával kell kitölteni. b2 telc
2020. jan. 11. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, akkor most miert kerdezel. Ott ax utasitas, ami azt irja ceruza.
2020. jan. 11. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

"ezt irja a szabályzat:...."

What a fuck?

2020. jan. 12. 08:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 A félreértések elkerülése érdekében en is megnéztem pontosabban. Nem kell használni, hanem ajánlott mivel nem lehet a tollat javítani sem a levél sem az írásbeli többi részénél, javításra nincs lehetőség. De te döntöd el ceruzával vagy tollal írsz. Írhatod a teszt részét tollal es a levelet ceruzával vagy ahogy akarod lehet az egesz is ceruza, de akár toll is. Csak ha tollat használsz tudnod kell hogy azt is vállalod hogy nem javíthatsz.

Szóval így válaszolva a kérdésre a Telc vizsgánál lehetséges a ceruza használat és el fogják fogadni. De ez nem azt jelenti hogy minden más nyelvvizsgáznál is lehet, mindig a szabályzat az első amiben tájékozódni kell, vagy ha nem egyértelmű az utasítás amit ott adnak nyugodtan kérdezz, megspórolsz egy idegességet.

Sok sikert az eredményhez.

2020. jan. 12. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!