Mennyi idő alatt lehet megtanulni németül?
Figyelt kérdés
Van egy alap tudásom,mert középiskolában azt tanultam,és nagyon jól ment,szinte már folyékonyan beszéltem. Viszont azért mondanám alap tudásnak,mert azóta eltelt 5 év,és nagyon sokat felejtettem,mert nem használtam a nyelvet.2022. nov. 3. 22:18
1/8 anonim válasza:
Ne ijedj meg, ha van minek visszajönni, akkor visszajön az a tudás. Néhány hónapig ha intenzíven foglalkozol a nyelvvel, simán visszakerülhetsz a régi szintedre, vagy még magasabbra is.
2/8 anonim válasza:
5+1 gap year után nekem elég nehéz volt, de nekem más problémám is volt/van
3/8 anonim válasza:
úgyhogy én nem csinálom most meg, de közel b2 szinten tudom
5/8 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség utolsó.
2022. nov. 8. 18:09
6/8 anonim válasza:
Ez olyan mint a kerékpározás. Soha nem felejted el, azt amit egyszer megtanultál.
7/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a cél. De sztem ha egynnyelvű nyelvvizsgára gyúrsz, még esélyed is van, hogy használható nyelvtudásod lesz. Beletett idő függvénye, de sztem 4-12 hónap.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát 7-es most kb A2-es szinten mozgok, és ezt akarom egy B2-re felhozni tavaszig, mert akkor megyek ki Németországba.
2022. nov. 29. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!