Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek működhet hogy az...

Szerintetek működhet hogy az egypetéjű ikertestvérem megy el helyettem nyelvvizsgázni?

Figyelt kérdés
Teljesen úgy néz ki mint én csak sokkal jobban tudja az angolt....
2022. szept. 17. 18:45
 1/10 anonim válasza:
93%
Egyikőtöknek angolul, a másiknak németül (vagy bármely 2 nyelv) kellett volna megtanulnia és akkor lenne mindkettőtöknek 2-2 nyelvvizsgája.
2022. szept. 17. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Persze, ha mindketten börtönbe akartok kerülni csalásért.
2022. szept. 17. 18:59
 3/10 A kérdező kommentje:
2. De kitudódhat? Tényleg nagyon egyformán vagyunk
2022. szept. 17. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

3: Ha lenne ikertestvérem és bevállalná, én biztos megtenném! :) Nagy mázlista volnál, ha a tesód belemegy... Nem kell hangoztatni, senkinek nem kell tudnia róla, és szerintem, ez sose derülne ki.

Sok sikert! :D

2022. szept. 17. 19:17
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Ismeros ikrek igy vezettek, egyiknek volt csak jogsija
2022. szept. 17. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Persze, hogy kitudódhat. Ez bűncselekmény.
2022. szept. 17. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Én nem merném meglepni, mert oké, voltam már nyelvvizsgán, és láttam, hogy miképp mennek ott a dolgok, magára a személyi igazolványra is épphogy csak ránéznek. Szóval szerintem viszonylag alacsony a lebukás esélye, de ha lebuktok.. én nem merném meglépni.
2022. szept. 17. 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
nálunk pont néhány éve volt egy ilyen sztori, nem emlékszem hol bukott el a dolog, vagy a személyin az aláírás ütött el borzasztóan az esszében lévőtől, és lett valakinek gyanús, vagy a szóbelin ismerte fel valaki hogy ez a srác nem az a srác... persze könnyű csalni, meg mondjuk ha csak nyomi vagy és diplomához kell, akkor ha a vizsgát túlélitek senki nem jön már rá később, de mondjuk az első munkahelyeden rájönnek hogy hazudós vagy, ha beírod hog tudsz angolul aztán nem is.
2022. szept. 17. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:
64%

mégis mi a bánatból jönnének rá??

rá van írva a homlokára, h. van ikertesója?! nem!

soha senki nem fog rájönni, és én is boldogan meglépném ezt, ha lenne ikertesóm!

börtön biztosan nem jár érte, még ha le is buktok, max. pénzbírság.

de szinte kizártnak tartom a lebukást.

ne beszéljetek a cseréről senkinek, nehogy vki megzsaroljon.

de csináljátok meg bátran, hatalmas buli lesz, és egy sikeres vizsga.

2022. szept. 17. 22:12
 10/10 x0 ***** válasza:
Nem vagyok írásszakértő, de ha ugyanannál a nyelvvizsgaközpontnál van mindkettőtök nyelvvizsgája, és számítógéppel szűrik az azonos születési dátumúakat, és megvizsgáltatják írásszakértővel, lehet hogy lebuktok. Vagy azért, mert valamilyen hivatalos iraton meg az aláírás más írással van, mint a nyelvvizsga. Az ujjlenyomat se szokott egyezni, meg a szem szivárványhártyája, stb.
2023. dec. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!