Mire kell körülbelül számítani angol fakton?
Érettségizni fakultáció nélkül is lehet. Gondolom nem emeltezni akarsz, akkor pedig felesleges.
Sokan beleesnek abba a hibába, hogy azt gondolják, hogy fakultáció=extra óraszám, valójában a fakultációkon az emelt szintre készítenek fel az egyébként középszintű órákon túl. Tehát ha angolból nem akarsz emeltezni, akkor jobban jársz, ha nem veszel fel még több terhet. Kellő alap nélkül pedig nagyon nehéz lesz.
A faktos órák ugyanolyanok, mint a rendes órarendi órák, csak kevesebben vannak, akik tényleg akarnak foglalkozni a dologgal, így nektek is és a tanárnak is könnyebb haladni.
Nem kell félni tőle.
Én angol-magyar faktos voltam, de magyarból egyáltalán nem terveztem emeltezni. Az első fakton megkérdezte a tanár, hogy ki az, aki emeltezni akar, és ki az, aki nem, és utána csak az emeltezőknek adott pluszban feladatokat. Mi se tétlenkedtünk, de sokkal kevesebb házink volt, pl.
Angol fakton csak okosabb leszel, már ha tudsz annyira, hogy értsd az órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!