Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Gazdasági középfokú angol...

Gazdasági középfokú angol nyelvvizsgára való felkészüléshez milyen felkészülési módszerek és mennyi idő kell körülbelül?

Figyelt kérdés

Szeretném minél előbb letenni ezt kimeneti követelményként az egyetemen, nyelvi szintemet nem tudom, a nyelvi szintfelmérők legtöbb esetbe A2-t adnak ki ami igencsak irreális ahhoz képest hogy középfokú érettségim 65% lett, ráadásul azóta fejlesztettem magam például már felirat nélkül is megszoktam érteni a dolgokat. Ezek alapján remélem B2-es szintem állok most, de ha nemis akkor a B1 és B2 között.

Innen körülbelül mennyi idő feljutni egy gazdaságira? értékelném a tippeket, esetleg ajánlásokat hogy melyik mire fókuszál.

Rólam annyit hogy társadalomtudományi és statisztikai dolgok azok amikről leginkább tudok beszélni, csak a szókincsembe nem vagyok biztos még.

2019. szept. 23. 16:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!