Megkopott angol tudást vissza lehet hozni 1-2 hónapon belül és hogyan érdemes csinálni?
Éveken keresztül olyan munkakörben voltam, hogy nem nagyon kellett hozzá angol, időnként egy emailt kellett írnom, de legtöbbször szakmai cikkeket olvastam angolul. Van egy B2 nyelvvizsgám, de most inkább a B2 alatti, nyelvvizsga szint alatt vagyok. Most úgy alakult, hogy 1-2 hónapig valószínűleg nem lesz munkám, de aztán sürgősen találnom kell valamit, és mivel ezzel a fél angoltudással kb. esélytelen bármilyen jobb munkát találni, arra gondoltam, akkor rászánom ezt az időt tanulásra. A cél az lenne, hogy tudjak kommunikálni írásban és szóban is, így főleg a munkahelyi angol és nyelvtanra, beszédre volna jó ráerősíteni.
Tudtok valami jó megoldást erre? Beszédet hogyan tudnám fejleszteni? Milyen anyagokat nézzek?
Mennyi ideig tanultal angolul a B2 vizsgara?
Akkor most, hogy akarod a kopott tudasodat behozni egy-ket honap alatt, foleg uzleti tudast?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!