Hogyan lenne érdemes egyedül felkészülnöm egy angol b2 - es nyelvvizsgára ?
A sorozatokat megértem angol felirattal , igaz nem minden szót , de azokat kitudom következtetni a szövegkörnyezetből. Beszélni is merek , ugyanakkor igencsak egyszerűen ,bonyolultabb mondatszerkezetek vagy választékos szókincs nélkül. Kitöltöttem egy szintfelmérőt , ami szerint b1 es szinten állok ,ezt kellene valahogy b2 re tornáznom.A probléma a nyelvtan amit magolgatok de nem tudok gyakorlatban alkalmazni, és a szövegalkotás. Ezeket hogyan tudnám hatékonyan elsajátítani? Most van 2 szabad hónapom ,ennyi idő alatt fellehet készülni?Illetve bármi egyéb tippet szívesen vennék.
Amit még érdemes lehet tudni hogy németes voltam általánosban , valamint a gimiben is ( ebből érettségiztem) , tehát második nyelvként 3 évig tanították az angolt . (sajnos nem én voltam a legszorgalmasabb diák ,nem figyeltem kb egy órán sem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!