Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyire nehéz az emelt...

Mennyire nehéz az emelt francia szóbeli?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataitok? Jovoheten kezdődnek az emelt szóbelik és félek, van valami tippetek? Köszi:D

2022. máj. 27. 19:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

jajjjjj én nem érzem jónak magam...én meg magamhoz képest sokkal rosszabbnak éreztem magam....figyelmetlen voltam, kapkodtam.

Jajjj de olyan idegesítő hogy csak 2 hét múlva derül ki az eredmény.

de amúgy tényleg jó végre túl lenni rajta...

én most feküdtem le és most szépen megnézek egy magyar nyelvű filmet..:D Végre lelkiismeretfurdalás nélkül nézhetek meg egy magyar nyelvű filmet..:D

2022. jún. 1. 14:12
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Nekem ma (csütörtökön) lesz drukkoljatok. :-)
2022. jún. 2. 01:58
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
igen??? oh azt hittem h mindenkinek egy napon van. drukkolok! ha bármi kérdésed van segítek.
2022. jún. 2. 16:36
 14/19 anonim válasza:
Sziasztok! Tudtok egy picit mesélni a szóbeliről? Én jövő héten megyek és nagyon izgulok.
2022. jún. 4. 22:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Na hogy sikerült? Oh ne haragudj, nem láttam a kérdésed utolsó. Gondolom azóta már megvolt a szóbelid.
2022. jún. 16. 19:16
 16/19 anonim válasza:
Nagyon jól!! 90% felé kerültem! Neked milyen lett?
2022. jún. 18. 02:32
 17/19 anonim ***** válasza:

ohhhh ..basszus nekem nem lett olyan jó...:( 76 % én 80 % -ra pályáztam , mert a nyelvtan nem megy...az is húzta le, mert 30 ból csak 16-ot kaptam rá.

Aztán sajnos a hallott szöveg és az írott szöveg sem sikerült olyan jól, mint amikor otthon csináltam a teszteket...:S No de na végülis, munka mellett csináltam így büszke vagyok magamra..:D

2022. jún. 18. 08:17
 18/19 anonim ***** válasza:
neked viszont nagyon nagy gratula! Nagyon ügyes voltál!!! Mennyit tanultál rá? Vettél magántanárral is órákat?
2022. jún. 18. 08:18
 19/19 anonim válasza:

Ne csüggedj, ez igazán szép eredmény! Mik a terveid a továbbiakra? Ha gondolod, privátban is írhatsz. :)

Nem jártam magántanárhoz, illetve olyan sokat sem készültem rá, voltam oktv döntőben is kétszer, az kellően megedzett engem. :)

2022. jún. 22. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!