Most nyelvvizsgáztam (Dexam) középfokon, szinte mindent tudtam a szóbelinél, és állítólag mégsem lett sikeres. Hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 16:56
3/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy nem lesz 100%-os, de úgy gondolom, hogy a 40%-nak lazán meg kellene lennie. Színötös vagyok angolból, ezért is nem értem.
2022. ápr. 27. 17:08
4/6 anonim válasza:
Nem azt nézik, hogy színötös vagy-e (mellesleg minden iskolában, azon belül is minden tanárnál, azon belül is minden csoportnál más és más van egy-egy ötös mögött), hanem hogy akkor és ott mit sikerült összehoznod. Ez minden nyelvvizsgánál így van. Az angoltanárod szerint mennyire beszélsz jól, miben kellene leginkább fejlődnöd még szóban? Folyamatosság? Nyelvtani pontosság? Nagyobb szókincset kéne használnod? Bármit mond ő, aki legjobban ismeri a tudásodat, az lehet az a valami, amin ez a vizsga is múlt. Ne add fel, legközelebb már sikerülhet, de előbb tanulj még rá, ne vegye el a kedved, hogy elsőre nem sikerült!
5/6 A kérdező kommentje:
Ő javasolta a középfokút elsősorban:/
Szerinte nagyon jó nyelvi érzékem van, nem tudom mit szúrhattam el, ezért is furcsállom, hogy sikertelen lett.
2022. ápr. 27. 17:35
6/6 anonim válasza:
Tudtad előre, hogy milyen típusú feladatok lesznek? Volt olyan kérdés, amire te is érzed, hogy nem sikerült elég hosszan, tartalmasan válaszolnod? A páros feladatban csak hagytad, hogy a másik beszéljen, vagy te is igyekeztél bekapcsolódni? És a hallott szöveg értése hogy ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!