Jó ötlet lenne-e angolra jelentkezni érettséginél, ha eddig németet tanultam?
A helyzet a következő:
Általános iskola óta németet tanulok, jelenleg végzős vagyok, egy szakközépben, szimpla szakmát tanulok.
A német nyelvérzékem soha nem volt jó, azonban itt az iskolában mégjobban leépült, mivel az iskolában 3 éve csak a szakmai németet tanuljuk.
Német tudásom tehát nagyjából semmi nincs, és ezért szeretnék angolra menni, mert ha elém raknak egy német, illetve egy angol írott szöveget, az angolt biztosan jobban tudnám értelmezni, fordítani, mint a németet.
Ugyan ebben az iskolában érettségiznék, nem tudom milyen az érettségi nappali oktatás egy szakközépben. Igazából csak attól félek, hogy hirtelen egy angol óra közeépn találom magam, ahol körülöttem angolul beszélek, én meg nem értem miről van teljesen szó.
(jelzem, ugyan ez lenne németnél is) Már azon filózok, hogy inkább nem is jelentkezek, hisz így minek. Pedig szeretném legalább megpróbálni :/
2 éves érettségi. külön kell jeletkezni, van választható nyelv, ennek fejében kérdeztem.
Most kicsit összezavarodtam az utolsó miatt, de majd holnapra eldöntöm, maximum 2 év alatt meg kell majd barátkoznom valahogy a némettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!