Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek meg tudok tanulni...

Szerintetek meg tudok tanulni középszinten angolul?

Figyelt kérdés

Most vagyok 12.-es, s évvége fele szeretnék nyelvvizsgázni. Vagyis igazából nem szeretnék, csak hát kellene a pontok, és anyu rávett, h csináljam meg. Viszont annyira hülyeén érzem magam, mert elkezdtem járni egy angol tanárhoz, aki szokott vizsgáztatni BME típusú nyelvizsgánál, mert majd olyat fogok csinálni, de mindig ad házit, pl. levélírás. De nem tudom megcsinálnu egyszeren, mert a suliba szinte nem tanultunk semmit, nem tudok egy értelmes mondatot összehozni angolul. Az ilyen lyukas szöveg sem megy, mert nem tanították meg a különféle szókapcsolatokat, meg az olyanokat, hogy mi után mi jöhet meg hasonlók. Legjobban az angolról magyarra fordítás megy, mert ott lehet szótárt használni.

Szerintetek hogy tanuljak meg normálisan? Mert itt ülök a házi felett, s nem tudok mit kezdeni vele, mert nem értem a szöveget. :S 18/L

2010. szept. 15. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kicsit OFF: ne keverjétek a középszintet (intermediate, B1-B2 eleje) a középfokú nyelvvizsga (upper-intermediate, B2 vége) szinttel.
2010. szept. 16. 10:37
 12/12 anonim ***** válasza:
22%

Ha a tanárod vizsgáztat,akkor adni kell neki jó sok pénzt,és meglesz az a nyelvvizsga. :)

De ennyi idő alatt szerintem nem fog menni magadtól.

2010. szept. 16. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!