Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Középszinten beszélek angolul,...

Középszinten beszélek angolul, tudtok nekem valami könyvet>regényt ajánlani?

Figyelt kérdés

Valami kis könnyebbet, ami mégis bővítheti a szókincsemet, de nem is olyan, hogy minden második mondatot nem értem. Ha valaki talál linket, hogy letölthessem azt is várom! ;) Előre is köszönöm!

15/L

2011. ápr. 21. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi érdekel. Én a krimiket szeretem, az Asimov-féle Űrvadász-sorozatot is élveztem nagyon. Ennek itt megtalálod az első kötetét (a többit se nehéz levadászni): *****

Hasonlóképp gyors sikerélményed lehet a Twilight sorozattal és a Harry Potterrel is.

Ha pedig valami érdekel, de túl nehéznek találod a szöveget, akkor használd a MoBiMouse programot. Úgy működik, hogy ha egy szó fölé viszed az egeret, rögtön lefordítja. (Linuxra is van ilyesmi, xqed-nek hívják.) Nekem nagyon sokat segített az olvasásban.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 21. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Charlie és a csokigyár? Én azt olvastam először angolul és nagyon érthető.

Ha küldesz privátban egy mail címet, átküldöm neked.

2011. ápr. 21. 21:49
 3/9 anonim ***** válasza:

vagy várj, innen is le tudod tölteni:

[link]

2011. ápr. 21. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Én A kis herceget is ajánlom. Könnyű és jó olvasmány. :)

[link]

2011. ápr. 21. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Bármelyik meg cabot könyv:) Vagyis nem bármelyik, mert pl az airhead sorozatot nem ajánlom középszintű nyelvtudáshoz, az annál egy fokkal nehezebb a szókincs miatt, de pl a how to be popular vagy a princess diaries sorozat tökjó:) Vagy a queen of babble se rossz, szerintem mind fent van a neten, csak beírod a címes és hogy ebook free, és kiadja, de majd ha lesz időm keresgélek neked:)
2011. ápr. 21. 21:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Imádom a Meg Cabot könyveket, itthon is sorakoznak a polcon szóval, azt is meg fogom keresni tuti! :D

Köszi a válaszokat, a többi könyvekbe is amit leírtatok, bele fogok kezdeni! :)

2011. ápr. 21. 22:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Akit érdekel találtam egy tök jó oldalt: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 21. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Michael Scott-tól a The secrets of the immortal Nicholas Flamel sorozat. Szerintem eszméletlen jó.
2011. ápr. 21. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 23. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!