Középszinten beszélek angolul, tudtok nekem valami könyvet>regényt ajánlani?
Valami kis könnyebbet, ami mégis bővítheti a szókincsemet, de nem is olyan, hogy minden második mondatot nem értem. Ha valaki talál linket, hogy letölthessem azt is várom! ;) Előre is köszönöm!
15/L
Attól függ, hogy mi érdekel. Én a krimiket szeretem, az Asimov-féle Űrvadász-sorozatot is élveztem nagyon. Ennek itt megtalálod az első kötetét (a többit se nehéz levadászni): *****
Hasonlóképp gyors sikerélményed lehet a Twilight sorozattal és a Harry Potterrel is.
Ha pedig valami érdekel, de túl nehéznek találod a szöveget, akkor használd a MoBiMouse programot. Úgy működik, hogy ha egy szó fölé viszed az egeret, rögtön lefordítja. (Linuxra is van ilyesmi, xqed-nek hívják.) Nekem nagyon sokat segített az olvasásban.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Charlie és a csokigyár? Én azt olvastam először angolul és nagyon érthető.
Ha küldesz privátban egy mail címet, átküldöm neked.
Én A kis herceget is ajánlom. Könnyű és jó olvasmány. :)
Imádom a Meg Cabot könyveket, itthon is sorakoznak a polcon szóval, azt is meg fogom keresni tuti! :D
Köszi a válaszokat, a többi könyvekbe is amit leírtatok, bele fogok kezdeni! :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!