Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Dadogás és nyelvizsga a kettő...

Dadogás és nyelvizsga a kettő együtt lehetetlen?

Figyelt kérdés
Kis korom óta dadogok nem tudok vele semmit kezdeni valamikor szónok lehetnék úgy beszélek valamikor meg 2 szót nem tudok kimondani olyan gége görcsöt kapok. Na most így egy közép szintű angol nyelvizsgan mennyi esélyem lenne? Ha látják hogy tudom a nyelvtant meg a szavakat és az angolom jó csak szimplán beszélni nemtudok még magyarul se akkor létezik olyan nyelvizsga központ ami ezt figyelembe veszi? Esetleg egy emelt angol érettségi?
2022. ápr. 10. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a beszédhibáiadat nézik.
2022. ápr. 10. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Barmilyen beszedhiba ami akadalyozza az èrthetôsèget nyilvan negativan befolyasolja az eredmènyt.
2022. ápr. 10. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem, nem diszkriminálhatnak dadogásért. Nekem is van dadogós munkatársam, végtelenül türelmesen kivárjuk, amíg eldadog 2 mondatot. Itt ugye az játszhat, hogy nyilván próbálkoznak rendes beszédűek is a “dadogós trükkel”, ezért érdemes egyből orvosi papírral nyitni, ha van ilyened.

De szerintem neked nem is kell szóbelit tenned, egyszerűen kérj alóla felmentést az egyetemen vagy ahova kell.

[link]

2022. ápr. 10. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

A 2-es vàlaszt lepontozòk gondolkozzanak inkabb!!

Ha barmilyen beszedhiba akadalyozza az erthetoseget akkor nincs mit “pontozni”

Pl keptelen valaszolno egy kerdesre mert olyan szavakat kellene hasznalni amiket nem tudnimondani mert posze meg sejpit pluszban esetleg dadog is.

2022. ápr. 11. 06:46
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

a kettes és az érte megsértődő négyes válaszoló inkább beszélgessen el a nyelvvizsgákról valakivel, aki vizsgáztat... ugyanúgy nem számít hibának, ahogy a szóbeli érettséginél sem lehet(ne) annak számolni. néma, siketnéma, siket emberek is tesznek nyelvvizsgát, ha szeretnének. sőt én nyelvszakot végzett diplomást is ismerek, aki dadog.

nem tudom kérdező a dadogást hova és milyen rendszerben osztályozzák, van bármi általános jellegű felmentésed? ha nincs, akkor érdemes a kiszemelt nyelvvizsgaközpontnak írni, ők meg tudják mondani, milyen papírokra van szükségük.

2022. ápr. 12. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Mèg mindig nem èrted.
2022. ápr. 12. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
mit nem értünk, hogy hogyan működik a fejedben lévő kis világ? hát igen, az tényleg nagy rejtély számunkra. de ne aggódj, nem is érdekel senkit.
2022. ápr. 13. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!