Ebben az esetben milyen kedvezményeket kaphatok majd angol nyelvvizsgán/emelt érettségin?
Na szóval jövő nyárig le kell nyelv vizsgáznom a diploma miatt
De amikor én érettségiztem akkor a matek és informatika kivételével minden tárgyon nem kellet írásbelit írnom mivel diszgráfiás vagyok.
Na most a kérdésem következő előfordulhat h emiatt mivel a közép angolon nem volt írásbeli elengedjék nyelvvizsgán(euroexam,origo,bme) vagy az emelt angolon az írásbelit?
a vonatkozó kormányrendelet értelmében a nyelvvizsga minden készséget köteles mérni, ezért nem adható felmentés az írásbeli vizsgarész alól.
Kormányrendelet írja elő a vizsgaközpontok számára, hogy a fogyatékos személyeknek a fogyatékosságuknak megfelelő vizsgakörülményeket teremtsenek az esélyegyenlőség jegyében. Azt, hogy ez hogyan lehetséges a gyakorlatban a vizsgaközpontok oldalán szokták közzé tette, náluk érdemes érdeklődni.
Nem.
Elengedik az írásbeli vizsgarészt, de nem kapsz komplex nyelvvizsga bizonyítványt. csak szóbeli tipusút.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!