Hogyan lehet angolul megtanulni leghamarabb?
Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 17:29
1/5 anonim válasza:
Napi szinten min. 4-5 órát aktívan foglalkozol vele.
2/5 anonim válasza:
4-5 óra felesleges idő pazarlás😀
3/5 anonim válasza:
Én anno youtube videókból és dalszövegekből tanultam meg,egy alap szintem erre tett rá nyilván egy iskolai rendszerű nyelvtanulás.Neked is ezt javasolnám,nézz filmet,mesét,videókat,halgass zenét bármi ami érdekel.Az angol nem egy nehéz nyelv(szerintem) szoval egy alap szinten fél év alatt megtanulható tapasztalataim szerint.Sok sikert.
4/5 anonim válasza:
Négy év alatt heti háromszor 45 perc elég volt egy középfokú nyelvvizsgához, gondolom ha többet foglalkozol vele akkor egy két év alatt is megvan a közép. De nem elég csak az órákra bejárni, fontos a passzív tanulás is filmekből youtube videókból és itt nem feltétlenül oktató videókra gondolok, már az is elég ha megnézed egy YouTuber videóját és leforditod, videójátékokból is rengeteget lehet tanulni anélkül hogy észrevennéd.
5/5 anonim válasza:
Nem vagyok nulla, mert mások másképp tanulnak és azt hiszik, hogy az a jó. Nem ismernek egy módszert és akkor az már hülyeség. Hát ezek a tudatlan emberek. Én több nyelvet tanulok kevesebb idővel és mégis megy. Van egy módszer amit jól kell alkalmazni. Aki 4-5 órát tanul annak mennyi idő eljutni egy felső fokig? Ha 12 órát tanul akkor fele annyi idő alatt eljutna? Nekem édes mindegy. Nem az én időm megy el. Aki úgy érzi ezzel sokat nyer akkor sok sikert hozzá. Én maradok az én módszeremnél az fix és tudom, hogy jó úton haladok:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!