Cosmopolitan nyelviskola intenzív kurzusa milyen?
Jártam már oda én is, tényleg jó volt, a tanártól függött az egész kurzus. Én pl németre jártam, és mivel a tanár nagyon jó volt, azért elég jól haladtunk is, viszont utána még 2 másik kurzusra is beiratkoztam, az egyiket szinte végig is jártam (100 órás), csak a tanár miatt nem haladtunk :( Nagyon nem volt már kedve németet oktatni :( :( A 2. kurzusba csak benéztem és sajnos ott sem volt a legjobb az oktató.
Szóval a válasz, tanártól függ, szerencsére az iskola nagyon hallgat a visszajelzésekre, ha valamelyik tanár nem jó, akkor azt valószínűleg el is küldik, és keresnek helyette mást. Spanyolon pl. még anyanyelvi tanárokat is sikerült találniuk.
Ha konkrétan az olaszt dícsérték akkor azt kell megtudnod még, hogy ki volt a tanáruk, és te is ugyanahhoz a tanárhoz járj :), ha nem tudsz ugyanannál a tanárnál kezdeni, inkább várj 2-3 hetet amíg indul nála kurzus és tanulj otthon valamin App-en.
De mivel az olasz nem kifejezetten népszerű itthon, ezért esélyes, hogy nincs is sok olasztanáruk, így nem lesz nehéz megtalálni azt, akiről ez a sok komment amit olvastál, szólt :)
Sok sikert!
Azért sokat számít, hogy ráérsz-e a tanfolyam indulással vagy sem. Van rá jogszabály, hogy mennyit tolhatnak rajta, azt nem lépik túl, de nyilván megpróbálják összevárni az embereket, hogy ne 5 fővel induljon. Viszont ahogy az előző írta, utána a tanfolyamokat rögtön egymás után indítják.
Nekem amúgy van olasszal tapasztalatom, nagyon bejött és szerintem a szervezés is zökkenőmentes volt, mindenről mindig tájékoztattak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!