Eltén fogok tudni ingyen oroszul tanulni?
Figyelt kérdés
Második félévemet kezdem, el szeretnék kezdeni szabválként oroszul tanulni.
Van aki felvett már más karról nyelvet, és tanulta szabválként? Lehetséges ez?
Tapasztalatokra volnék kiváncsi, és arra, hogy ez bele számít-e kumulált átlagba.
Tudtommal minden lehetőség adott ehhez, de azért kíváncsi vagyok.
2022. jan. 30. 18:04
1/4 anonim válasza:
Minorként vehetsz fel egy másik nyelvet, első vagy harmadik félévtől. Az oroszhoz, úgy emlékszem, szintfelmérőt íratnak, szal kell egy alaptudás. Finnhez nem.
2/4 anonim válasza:
A finnt csak azért írtam, mert az a minor nem 6 féléves, csak 4. Tehát elég a második évben felvenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez a minor téma hogy néz ki? Gazdaságtudományi karos vagyok. Ilyen nem csak a Bölcsészeknél van?
2022. febr. 3. 22:27
4/4 anonim válasza:
Na látod, ezt nem tudom. A BTKn a minor gyakorlatilag azt jelenti, hogy a főszakod (major) mellé elvégzel egy másikat is "kicsiben". És ez lehet egy nyelvszak is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!