Angol nyelv. Mit jelent? Research has pierced All extremes of my sex Needle point life Blinds the will to be next
Figyelt kérdés
David Bowie.2021. nov. 12. 12:15
11/15 A kérdező kommentje:
#10. Biztosan nagyon nehéz volt megtalálni... Gratulálok, hogy megtaláltad.
Elárulom, hogy miért nem írtam be a teljes szöveget. Azért nem, mert nem akartam leterhelni a nekem válaszolókat.
Egyébként meg azt gondolom, hogy aki meg akarta találni, egy pillanat alatt meg tudta találni a David Bowie és a megadott szövegrészlet alapján...
De ha te azt mondod, hogy számodra sokkal érthetőbb lett a szöveg attól az egy sortól...
Nekem még most sem érthető, de egy másik hozzászóló kommentje alapján nem vagyok ezzel egyedül.
2021. nov. 14. 02:04
12/15 A kérdező kommentje:
Valamint azt már megkérdeztem itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelv..
2021. nov. 14. 03:57
13/15 anonim válasza:
Kerdezo,te egy dumbo smart arse vagy. Tanulj meg angolul es nem kell kerdezned meg ngilvanossa tenni a hulyesegeidet.
14/15 A kérdező kommentje:
Ez egy költemény és nehéz lefordítani.
2021. nov. 14. 13:52
15/15 A kérdező kommentje:
Vagy lehet, hogy csak megérteni nehéz, hogy mit akart a szerző.
2021. nov. 14. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!