Mikor tanultál meg igazán angolul beszélni?
Figyelt kérdés
Mit tegyek, ha nem megy.2021. nov. 10. 19:30
1/12 anonim válasza:
Gyakorolj! Ne sirankozzal, tanulj, ez csak igy fog menni!
2/12 anonim válasza:
Nekem úgy láttam az angol órákon kívül más fejlődést, hogy:
-angol tanár (magán)
-angol videókat néztem (a magyar nem is érdekel)
-Gyakoroltam
-Angol könyveket olvastam
Sok sikert!
3/12 anonim válasza:
bocsi nem írtam miért írtam, hogy láttam :D
Bocs
4/12 anonim válasza:
Amikor elmentem 2 hétre egyedül külföldre. Nemzetközi csapatban dolgoztam, senki nem tudott rajtam kívül magyarul. Addig csak iskolában használtam az angolt, ahhoz képest elég mélyvíz volt hirtelen, de működött. :)
6/12 anonim válasza:
Én is, hosszabb időt külföldön töltöttem. Kevesen voltunk magyarok, és a társaság nem a nyelvek szerint keveredett. Pár hét után már mi magunk se váltottunk vissza magyarra ha egymáshoz szóltunk, egyrészt mert már úgy átállt a gondolkodásunk az angolra, másrészt mert bunkóság is lett volna a többieket kizárni abból amit beszélünk.
7/12 anonim válasza:
Három hónapos külföldi ösztöndíj alatt.
9/12 anonim válasza:
Amióta rendszeresen nézek angolul sorozatokat, filmeket.
10/12 anonim válasza:
A kérdés is rossz, mert a nyelvtudásról nem lehet befejezett időben beszélni. Nem "meg"tanulsz egy nyelvet, csak "tanulsz" x éve vagy y óta. Az anyanyelvedet is tanulod egész életedben, csak nem vagy tudatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!