Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha 70%-os középszintű próbaére...

Ha 70%-os középszintű próbaérettségit írtam, mennyit gyakoroljam még egy középfokú nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés
Kilencedikes vagyok.

2021. nov. 5. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

sokat

a középfokú nyelvvizsga az emelt érettségivel van egy szinten

2021. nov. 5. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
5%

naaa, azé nem; mert én középfokú nyelvvizsgából 55 százalékosat csináltam -nem lett meg-

angol szintemelőből meg 37 százalékosat -de mondjuk ezek több év kihagyással voltak, és a nyelvvizsga típusától is függhet; hogy kinek melyik megy jobban; ozt ja.

de amúgy két év különbség volt közte, 16-ban szintemelőztem, 18-ban nyelvvizsgára jelentkeztem.

előtte meg 11-ben 70 százalékos lett nekem is az érettségim középszintűből.

2021. nov. 5. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
*amúgy ezekre még gyakoroltam mind a kettőre ; nyelvvizsgánál csak a szóbelire jeliztem akkor-amúgy praktikus lett volna akkor már egyből mind a kettőre írás+szóbelire is; és pont a gyakorlós, rákészülős könyvemben az utolsó, ilyen elektronikai tételt húztam, amit már nem néztem át, meg okostelókról kellett beszélni, ami nekem nincsen, én a sima fajtákat preferálom. a szintemelőnél meg szavakat nemnagyon tanultam, lehet, hogy semennyire; de a nyelvtant nagyon jól átnéztem.
2021. nov. 5. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:

*na, szal egyiknél, a szintemelőnél jártam ilyen tanfolyamra, nagyon jó tanár volt, csak sosem írtam házit, a nyelvtanokat amiket leírtunk a füzetbe, azokat nagyon jól átnéztem

másiknál a nyelvvizsgánál ott kiírogattam a könyvből egy másik nagy füzetbe a szótáras részeket,meg másik könyvből foglalkoztam a nyelvtannal is otthon, de szal nem lett meg sajna, de még egyszer majd nekifutok; tesóm vett ilyen szókártyákat is, egyik felén magyar, másik felén angolul van a szó, azok is jók gyakorolni.

2021. nov. 5. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
*mármint ha átírom a szavakat máshova; nekem az egy nagyon jó módszer tanulni, és utána még sokat olvasgattam is, ami szavakat egyhelyre kiírtam, hasonló szavakat, van pár ilyen r-betűs azokat is egyhelyre leírtam benne, mert azokat pl nehezebb volt nekem a számomra megjegyezni, hogy melyik r-betűs melyik magyar szót jelenti; szókártyákat meg most kaptam, majd azokból is fogok tanulni; csakm jelenleg most még nem áll úgy az életem, hogy időm lenne rá.
2021. nov. 5. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont meglett a középszintű angol nyelvvizsgám. Azt követően 90%-osra írtam a középszintű érettségit, úgy, hogy semmi időm nem maradt már készülni rá a többi mellett.
2021. nov. 5. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha majd 95% körülire írod, akkor mehetsz nyelvvizsgára.

Nekem májusban lett kb 95%-om középen, nyáron meglett a nyelvvizsga, ősszel kb 60% lett az emelt.

2021. nov. 6. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
A nyelvvizsga nem számít. Csak a tudás.
2021. nov. 25. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!