Középfokú angol nyelvvizsga, csak magam miatt (+ egyéb kérdések)?
Figyelt kérdés
Magam miatt szeretnék egy középfokút megcsinálni. Mindig jól ment, érettségim (nem ma volt) is ötös lett és a tanár le is hordott, hogy nem vizsgáztam. Azóta sokat fejlődtem. Majdnem mindent angolul csinálok. Erős közép, közép haladónak mondják.
Hol érdemes megcsinálni?
Mi a módja? Pl gondolom óráért külön kell fizetni.
Neked mennyi felkészüléssel járt és hogyan készültél fel rá?
Neked mennyire volt nehéz?
2021. okt. 9. 17:35
1/1 anonim válasza:
Én TELCes B2-t tettem 16 évesen úgy, hogy előtte csak iskolában tanultam angolt. Előtte kb. 1 hónapig vizsgafeladatsorokat töltöttem, leveleket írtam, szóbeli témákat dolgoztam ki, beszélgettem más vizsgázókkal a speakingre készülve. Nekem nem volt megerőltető 90% felé megírni, de nyilván készülni kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!