Ki volt február 2-an közepfokú német szóbelin? A labor kérdéseknél milyen válaszokat adtatok?
Én voltam.. Remélhetőleg minél jobbakat.. :D a téma ugye a német konyha volt , és hát bizony ez nekem nem az un. specialitásom.. de azért tűrhető volt. A válaszokat most így hirtelen meg nem mondom, de egy kettőre emlékszem: pl az utolsóhoz a borfesztivál volt a megoldás..(nem is értem miért ezt jegyeztem meg) .. :D
A második rész szerintem sokkal egyszerűbb volt, nagy hiba ,hogy arra maximum csak 5 pontot lehet kapni.
Mit gondolsz,hogy sikerült az írásbelid?
Ahogy tudom leírom :
Miért választotta ezt a képzést: mert 3 év helyett 1 év alatt eltudja végezni és úgy emlékszem hogy olcsó a képzés vagy ingyenes.
Jövőbeli cél: saját kozmetikai üzletet nyitni .
Miért ezt az iskolát választotta: jó informaciokat hallott róla ,és ismét 3 év helyett 1 alatt elvégzi.
Ha esetleg emlékszel egy kérdésre akkor írd le nyugodtan megpróbálok rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!