Origo angol b2-es szóbelin a labor részhez lenne két kérdésem?!
Azt, tudom, hogy két feladat van, és hogy 25 a max pontszám. Arról viszont nem találtam információt az origo oldalán, hogy adnak-e papírt, amire jegyzetelni. Mintafeladatot már töltöttem ki, és a feladatmegoldás csak úgy ment, ha tudhattam jegyzetelni, mielőtt leírhattam volna a végleges válaszokat. A másik kérdésem az lenne, hogy lehet-e szótárt használni, mert mikor töltöttem a mintafeladatokat, volt olyan, hogy kihallottam egy fontos szót, csak nem jutott eszembe magyarul, és használtam a szótárt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
A jegyzetelést úgy értettem, hogy amikor csináltam a mintafeladatot, először egy másik, üres papírlapra írtam le azt a hallgatások alatt címszavakban, amit kihallottam, és a hallgatások közti szünetekben írtam le a válasz helyére. Úgy jól ment, időm is volt elég.
A szótárral kapcsolatos infót meg köszönöm, akkor úgy készülök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!