Origó b2 angol labor?
Igen, mert most hogy megújult 10 pont a minimum. Én régebben voltam, nekem 9 pontom lett laboron, de akkor még 8 volt a minimum.
Szóbeli min.: 20 pont
Labor min.: 10 pont
Vizsga min.: 45 pont
Tehát ha szóbelin esetleg 20 pontot érnél el, akkor kellene mellé egy full pontos(25pont) labor, hogy a 45 pont meglegyen. Ez általában fordítva szokott lenni, mert sokan a magnón buknak el(legalábbis én eddig úgy hallottam, hogy akinek nem sikerül, annak a magnó miatt).
Ha 60%-os lett a szóbelid, az 30 pontot jelent, akkor kellene mellé egy 15 pontos labor, hogy sikeres legyen az egész.
Szóljatok, ha valamit rosszul írtam! :)
Sok szerencsét, de ha nem sikerül ne bánkódj, nem vagy vele egyedül. :) Bármikor újra próbálhatod. Azon is múlik nagyon sok minden, hogy milyen szöveget "fogtál ki" sajnos..
Köszi a válaszod, hát nekem szóbelim 36 pontos lett, de akkor a minimumnak ezek szerint így is úgy is meg kell lennie. Valahol logikus is. Lol . Összeszámoltam magamban. 8 pontom simán kell hogy legyen mert az egy-két szavas válaszokon nagyon nincs mit elrontani, ugye amit tisztán kihallottam.
Arra vagyok kíváncsi hogy mennyire értékelik lazán ha mondjuk ott nem azt irtam hogy ráuszították a kutyát, hanem azt hogy ráengedték a kutyát..xddd nem ment a magyar. Meg pl. Hogy egy olasz név volt aki tervezte a hegedűt de abból csak az Antoniót tudtam leírni, a vezeték nevét nem, pedig tanulok olaszt. Nem tudom remélem azt az egy pontot már megadják innen onnan.
Hát igen, akkor 9 pont is elég lenne, ha nem kellene min. 10 a magnósnál.. én is pont így voltam :D
Ha mindenhova írtál valamit, már jobb helyzetből indulsz mint én, mert 1 teljes (azt hiszem 4 pontos) kérdést kihagytam.. :D Nem akarom, hogy később csalódj, ha mégsem így van, de szerintem a kutyást el fogják fogadni. :) A másikat is el kellene, mivel megértetted, hogy kiről van szó. Bocsi, ezzel nem nagyon tudok segíteni, mert nem voltam megtekintésen, nem tudom mire hány pontot adtak. Reméljük a legjobbakat! :D
Most voltál a héten? :)
Bocsi a késő reagálásért. Akkor az írásbeli biztosan meglesz, de szerintem a szóbeli is, ha már előrehozottan leérettségiztél, akkor csak tudsz valamit :D mondjuk a labornál kell egy kis szerencse is, hogy ne valami hülye szöveget adjanak :D
Ha még nincs eredmény, figyeld azért majd, mert én is a hónap elején, 5-6. körül voltam(bár én csak szóbelin) és 25.-én már megvolt az eredmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!