Az emelt szintű angol nyelvi érettségi (60% fölöttire) VAGY a középfokú angol nyelvvizsga a könyebb?
Kb 7-8 éve érettségiztem, azóta nemigen használom a nyelvet, akkor 4-re sikerült középfokon az érettségi.
Most munka mellett egyetemre járok. A diplomához kell ugye a nyelvvizsga.
Mivel járok jobban, ha csinálok egy emelt érettségit, vagy nyelvvizsgázok egyet?
Ha mindenképp a diplomádhoz kell, a nyelvvizsga.
Tegnap előtt olvastam utána az átváltogatásoknak, szóval kicsit gáz, de nem jut eszembe pontosan.
Azthiszem 75 fölötti emeltel viszont kitudnál váltani egy középfokú b1-et?
Aztán lehet hordom itt össze-vissza a hülyeségeket.
Hát ez baromi jó kérdés.
Szerintem kb egy szinten vannak. Egyiknek sem az a célja, hogy átmenjen a hülye diák kettessel szóval kb azonos a szint.
+ ha 5-ös emelt érettségid van akkor megkapod a középfokút angolból.
Megérni jobban emelt éri meg ilyen szinten, ha tudsz egy 75 pontra mert akkor az fix 75 pont akár duplázásnál is + emelt érettségi (ahol figyelembe veszik) ami +50 pont nyelvvizsga meg 30.
Nyelvvizsga könnyebb mint az emelt nyelvi érettségi.
Feladatokon kívül, az is könnyítés, hogy amennyiben elrontod az egyik írásbelit/szóbelit, de a másik jó, utána nem kell újra kezdened az egészet, hanem elég azt amit elrontottál.
Érettséginél, ha az írásbeli pocsék, vagy kapsz egy kevés % érettségit vagy semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!