Közben minden barátom azzal villog hogy ő x játékból tanult meg angolul.
2021. nov. 1. 15:47
1/7 anonim válasza:
Hát ha tetrisezel, akkor sehogy. Ha csapatjátékot játszol nemzetközi szerveren, akkor már esélyesebb.
2021. nov. 1. 15:47
2/7 anonim válasza:
A csapatjátékoknál is csak az a gond, hogy a többi sem tudja a nyelvet rendesen, ezért senki nem fog tudni rendesen megtanulni, csak összevissza valamiket mondani, de rosszul
2021. nov. 1. 15:53
3/7 anonim válasza:
Én olyan szerepjátékokat játszottam, ahol sokat kell beszélgetni a játékon belül, vissza lehet játszani a párbeszédeket, szabad döntésed van, merre mész, mit csinálsz, és közben megy előre egy történet, nyomozol, kalandozol, vagy ilyesmi. Jó sok szöveg, folyton fordítani kell, de sokat dob a nyelvtudáson. (Ezt pl. nagyon bírtam: https://www.youtube.com/watch?v=RWogH1vkqj8 )
2021. nov. 1. 16:33
4/7 anonim válasza:
Én Sims 4-en tanultam meg angolul. Ugyebár az a játék eléggé grafikusan ábrázolja a dolgokat, így egy idő után rájöttem, hogy ha a "sit"-re kattintok és leül a karakter, akkor valószínűleg a "sit" az "ül"-t jeleneti és így tovább.
Emellett a kis felugró üzeneteket is egyre inkább értettem és a hiányzó szavakat pedig kitaláltam a szövegkörnyezetből. Angol nyelvtantudásom igaz nem lett, de mostanra körülbelül minden szöveget megértek, amit elém raknak.
2021. nov. 1. 17:25
5/7 anonim válasza:
Sztori alapú játékokkal. Tudod, miben beszélgetnek a karakterek néha.
2021. nov. 2. 12:05
6/7 anonim válasza:
"Hogy lehet játékokból nyelvet tanulni?"
Rosszul, hibásan!
2021. nov. 2. 14:20
7/7 anonim válasza:
A nyelvtant nem fogod tudni megérteni, viszont a főneveket annál inkább. Például; "Enemy over there!" és mellé még pingeli is az ellenséget sejtheted, hogy az enemy ellenséget jelent.
Tudom, ez egy nagyon alap meg béna példa, de a lényeget remélem megértetted. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!