Lehet hogy kiégtem a játékokból?
Egész gyerekkoromban a fél karomat odaadtam volna, ha olyan helyzetben lettem volna mint most...
Atomerőmű számítógép, több Tb játék, ultrawide monitor, ami csak kell, és egyszerűen nem érdekel. Pedig időm is lenne rá most bőven..
26 évesen szerintetek normális, hogy így érzek?
Szeretnék játszani, de bármikor elindítok bármit, 2 perc múlva úgy érzem az agyamban mintha konkrétan ellenállna.. Mintha magamra erőltetném. Mint amikor ott kellene lennem valami nagyon unalmas helyen, és alig várom, hogy hazamenjek.
AC Odyssey, Red Dead Redemption 2, Skyrim, a világ legjobb címei sem bírnak lekötni..
Régen gyerekként egy Amnesia map editorral is úgy elvoltam hogy nem lehetett velem mit kezdeni, egész nap játszottam.
Kiégettnek érzem magam. Nem érdekelnek a játékok, pedig szeretném hogy érdekeljenek, mert emlékszem hogy régen milyen jó érzés volt.
Ti hogy vagytok ezzel, éreztetek már így, vagy éreztek így? Mit lehet tenni ez ellen?
Ma alig van jó új ötlet, csak kb az indieknél.
Csak a régiek remasterei, már dögunalom.
Próbálj más stílust, én most a szimulátorokra csúsztam rá.
Vegyél egy jó kormányt például. 31f
Ki lehet égni a játékoktól is, a jó hír hogy ez csak átmeneti, általában 1-2 hónapig ha hanyagolod a játékokat és más dolgokat csinálsz szórakozásként, akkor utána visszatér a szenvedély.
Illetve az is lehet amit itt többen mondanak, a mostani mainstream AAA piac nagyon sablonos lett. Érdemes lehet leállás elött próbát tenned pár indie címmel is, nagyon egyedien és újszerűen tudnak hatni.
Találtam egy tökéletes megoldást.
Gamer napló.
Van nekem 4 kontrollerem (ps5 ps4 xbox series x, es xboxos nacon pro compact). Lényegében 2 Playstation és 2 xbox.
Csináltam egy word fájlt, benne táblázatot, és "Season"öket hoztam benne létre. Egy Season egy oldalnyi táblázat, benne 5 db játékkal melyek sorrendje: ps5 - xbox series x - Egér/billentyű - ps4 - xbox nacon kontroller.
Ez a táblázat tartalmazza a játék nevét, egy cover képet róla, release date, és a dátum, ami alatt végigvittem, kezdet + befejezés nap dátummal, és hogy mivel játszottam.
Ez ösztönöz arra, hogy minden nap játszak, és borzasztóan élvezem. Le tudnak megint kötni a játékok, úgy mint gyerekkoromban.
A cél, hogy haladjak a "season"ökkel. Minden kontrollerre, és egér billentyűre is van játék kiosztva, változatosan, és ami a legfontosabb, dátumokkal. Ìgy később is vissza tudok majd emlékezni arra hogy pontosan mikor vittem végig egy játékot.
Az egészre nagyon jó ránézni, gyönyörűre formáztam.
Ez adta vissza nekem a rég elveszett "joyt" a játékok terén. Eddig 8 játékot vittem végig szóval most jön majd a ps4 majd a xboxos kontroller. A memetrend és a rendszeres vezetés csodája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!