Milyen hibákat vettetek még észre a Gaál Ottó-féle Kreatív Nyelvtanulásban?
Figyelt kérdés
Én pl. a spanyolban vettem észre, hogy a 'ser' és 'estar' igéket többször is logikátlanul felcseréli. Pl. ahova 'ser' kellett volna, oda többször is 'estart' rakott.
Ti is észleltetek ilyen hibákat benne? Most nem csak a spanyol érdekel, nekem megvan még a francia, orosz és a német haladó is, de az összes érdekel.
2021. okt. 31. 07:34
11/11 anonim válasza:
Gaál azt írja a módszerében, hogy ha hibásan is, de beszélj, majd kialakul később a hibátlan beszéd. Egy példán lovagoltok, pedig biztosan van benne 86 másik hiba is, elütések, stb., elvégre 8000 mondatot tartalmaz hozzávetőlegesen egy könyv, szóval bőven lehet benne elütés, vagy tévesztés még akkor is, ha százszor átnézték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!