Valaki esetleg tudja honnan tölthetném, le a Kreatív Nyelvtanulásból az angol haladót és a német kezdőt?
Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 14:16
2/14 A kérdező kommentje:
Nincs NCore
2021. okt. 31. 07:33
3/14 anonim válasza:
Tudtommal ezek az anyagok nincsenek meg szabadon hozzáférhetően a neten. Vedd meg.
4/14 anonim válasza:
Mindkettō fenn van neten,angollal ilyen szempontból nincsen tapasztalatom,de a német kezdōrōl biztosan állíthatom,hogy van eltérés a világhálón keringō,és vásárlás útján kapható verzió közt.Elōbbi gondolom egy régebbi,kezdetleges változat lehet,mert viszonylag sok benne a hiba,az pedig,amit rendel az ember,már egy javított verzió lehet,egy másik lektor nevével fémjelezve.Szoktak lenni akciók,úgy nem vészes az áruk.Szerintem is jobban jársz,ha megvásárolod
5/14 anonim válasza:
4. Te ezzel tanultál? Nekem lenne szükségem németre, de sosem tanultam, csak angolt. :)
6/14 anonim válasza:
Töltsd le a netről, viszont vedd meg mellé az online gyakorlót, mert az legalább megéri az árát, abban van modern hanganyag is. Viszont figyelj rá, hogy az csak 365 napig érvényes, utána újra meg kell venned, ha nem használtad, akkor is!
7/14 anonim válasza:
Nekem angolból is, németből is meg van mind a három, ha kell valakinek megegyezhetünk.
9/14 anonim válasza:
Írj privátot nyugodtan és megbeszéljük.
10/14 anonim válasza:
Ezzel minek tanul bárki? Azért olyan jó az értékelése, mert minden negatív kritikát töröl, de kifejezetten kontraproduktív a módszer, ha az ember nyelvet akar tanulni úgy igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!