Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Elbuktam a nyelvvizsgám és...

Elbuktam a nyelvvizsgám és most nagyon el vagyok keseredve mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy sikerült, de végül mind a két résznek csak az egyik fele lett jó :( Rettentő rosszul érintett mert maximalista vagyok és pl a beszédkészségemre teljesen azt hittem hogy meglesz. (Jártam magántanárhoz is, ő mondta hogy szerinte menni fog) Nagyon szeretném a nyelvvizsgát, de mostmár elbizonytalanodtam, félek hogy következőre se sikerülne pedig ez rengeteg pénz a szüleimnek...viszont ha meg sem próbálom nem lesz meg..
2021. okt. 30. 10:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg pont nem kéne az ablakon kidobálni negyvenezreket, meg a kudarcélményeket gyűjtögetni, ha bevallottan nem volt eléggé felkészülve a kérdező. A vizsgafeladatokat akkor van értelme célzottan gyakorolni, ha nincsenek már más hiányosságok.
2021. okt. 30. 12:47
 12/17 anonim ***** válasza:
44%
Ennyi alapján nem tudjuk, hogy vannak-e hiányosságok.
2021. okt. 30. 12:49
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
"mind a két résznek csak az egyik fele lett jó"
2021. okt. 30. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kérdező!

A rossz hír, hogy a felkészülésedet elrontottad viszont ebből következik a jó hír is, hogy nem a képességeiddel van baj. Nem készültél fel jól (az hogy a szókincset nem tudod gyakorolni, ostobaság konkrétan), beleugrottál (két hónap kevés), izgultál stb.

Ne keseredj el, amit tenned kell az az hogy folytatod a tanulást extra figyelemmel azon ami kevésbé ment és elgközelebb meglesz. Most pihenj 1-2 hetet de utána állj bele megint és tavaszra rakd a vizsgát mert ha sokáig húzod akkor szétesik.

2021. okt. 30. 13:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Összeírtam és megtanultam új kifejezéseket, hogy na majd én ezeket használni fogom, csak aztán mire oda jutottam nem mertem :| Egyébként mindenkinek köszönöm szépen a választ.
2021. okt. 30. 13:41
 16/17 anonim ***** válasza:
61%
Én is a LanguageCert-nél csináltam C1-et, nekem ugyan meglett elsőre, de tény,hogy a szóbeli részt nem túl kedvesen pontozzák...
2021. okt. 30. 18:26
 17/17 anonim ***** válasza:
39%

"nagyon nincs igazad, teljesen objektíven pontoznak, miért beszélsz hülyeségeket?"

De, igazam van!

Miért beszélsz hülyeségeket

2021. okt. 31. 06:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!