Ciki, ha beszélek több nyelvet, de angolul egyáltalán nem?
Sok mindent megértek angolul, hiszen a mai világban sok ragad az emberre, de ezek csak szavak, kifejezések. Nem tudnék összerakni egy angol mondatot. Próbálkoztam vele sokszor, de egyszerűen nem megy, teljes mértékben német kiejtéssel ejtem a szavakat, teljesen érthetetlen, nagyon nem áll nekem nyelvre, kényelmetlennek és nagyon nehéznek tartom.
Mellette beszélek felsőfokon németül, oroszul, közepszinten törökül, valamint most kezdtem arabul tanulni, ezek mennek. A török volt számomra amúgy a legegyszerűbb.
Így is ciki, ha nem tudok angolul? Sokszor úgy érzem, nagyon egyértelműnek veszik és olyankor nagyon kellemetlen.
Munkához nem kell, csak az orosz.
Nem mondom azt,hogy ciki,mert nem az.
Viszont tud kellemetlenségeket és nehézségeket okozni,ha úgy van,szóval ha az arabban eljutottál egy jobb szintig,ugorj neki mégegyszer az angolnak.
“ Sokszor úgy érzem, nagyon egyértelműnek veszik és olyankor nagyon kellemetlen.”
Tudod a választ akkor. Kezdj el angolul tanulni sürgősen.
hát talán nem a rohadt nehéz arabbal kéne most szórakozni, hanem angolt tanulni.
és igen gáz.
de nem nekünk, hanem neked, te vesztesz rajta.
én németül és franciául beszélek angol mellett, de mellette, és nem helyette.
Szerintem egyáltalán nem gáz, egyszerűen csak meglepő, hogy jóval bonyolultabb nyelvekben vagy jó.
Érdemes azért legalább alapszinten mégis megtanulni angolul, elég nagy biztonságérzetet ad.
Én is beszélek németül, de nem értem, hogy lehet az angol németesen ejteni, bár mindkettő a nyugati germán nyelvcsaládba tartozik, de mégis teljesen más a kiejtése, képtelenség összekeverni.
Meg ha tudod magadról, hogy angolt kéne tanulnod, akkor tényleg miért az arabbal szórakozol? Az arabok is angolt tanulnak, már aki akar az életben boldogulni.
Én sem tudom, hogy hogy lehet németesen ejteni, mégis úgy sikerült, már 4x futottam neki.
Az arab tetszik és sikerélményem van vele, ahogy fejlődöm. Tudom, hogy kellene az angol, de ott egyáltalán nem történik előrelépés...
Ne törődj az akcentusoddal. Az akcentusod egyedül csak téged érdekel. Nagyon sokan idegen nyelvként beszélik az angolt, és ha megértik, akkor nem néznek rá úgy, mint egy bolondra.
Beszélj! Naponta legalább tíz percet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!