Mexikói spanyolban a "huevera" szóra, úgy gondolnak, mint tojástartó, vagy szlengben lehet a női nemiszervre is célozni vele?
Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 10:04
1/9 A kérdező kommentje:
Mondtaban valahogy így volt, hogy Darabnak van talán van egy huevera-ja de nincs olyan ventilátora mint nekem. Nekem ez így nem függ össze..
2021. okt. 20. 10:06
2/9 anonim 

válasza:

ird le rendes mondatot es megmondjuk
3/9 anonim 

válasza:

Egyetértek az előzővel, kontextus nélkül ez nem megmondható, a magyar mondatod meg értelmetlen úgyhogy nem sokat segít...
4/9 anonim 

válasza:

de annyit megsugok női nemiszervre nem hasznaljak ez tuti
gondolom petefészekre gondolsz, viszont tojás = here szval talán az lenne h zacsi nem szellőzik, de ahogy irtuk kell hozza komplett mondat
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor már kicsit többet is írok, szoval egy videó alatt volt komment, amin 1 hibás ventilátor volt, szóval a komment:
Tal vez Sarah tenga una huevera, casa que está valorizado en más de un millón de pesos incluso que tenga aire acondicionado hasta en el baño y un tlacuache atendió
Pero no tiene un abanico de turbina
2021. okt. 20. 20:16
6/9 anonim 

válasza:

Ez egy ironikus komment: "Lehet, hogy Saranak van egy tojástartója, egy több mint egy millió peso-t érő háza (itt nem tudom hogy az eredeti komment is rossz-e vagy te írtad el, de az casa que está valorizada), légkondija még a fürdőben is és még egy oposszumról is gondoskodott, de nincs neki ventilátora."
7/9 A kérdező kommentje:
A kommentelő írta akkor el, viszont a felsoroláshoz nem értem a tojástartót, mert az nem érték.
2021. okt. 21. 08:41
8/9 anonim 

válasza:

Ne a bolti tojástartóra gondolj, hanem ilyen asztalra rakhatóra (ami már inkább dísz, mint hasznos étkészlet), nem tudom hogy vagy vele, de nálunk és sok más háztartásban sem nagyon láttam manapság.
9/9 anonim 

válasza:

A #8-as arra kis valamire gondol amin a filmekben a lágy tojást tálalják és kanállal kocogtatva a tojást feltörik a megevéshez. Kicsit olyan mint egy, egy gyertyás gyertyatartó csak tojásoknak tál ként használva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!