Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mexikói spanyolban a "huevera"...

Mexikói spanyolban a "huevera" szóra, úgy gondolnak, mint tojástartó, vagy szlengben lehet a női nemiszervre is célozni vele?

Figyelt kérdés

2021. okt. 20. 10:04
 1/9 A kérdező kommentje:
Mondtaban valahogy így volt, hogy Darabnak van talán van egy huevera-ja de nincs olyan ventilátora mint nekem. Nekem ez így nem függ össze..
2021. okt. 20. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ird le rendes mondatot es megmondjuk
2021. okt. 20. 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel, kontextus nélkül ez nem megmondható, a magyar mondatod meg értelmetlen úgyhogy nem sokat segít...
2021. okt. 20. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

de annyit megsugok női nemiszervre nem hasznaljak ez tuti

gondolom petefészekre gondolsz, viszont tojás = here szval talán az lenne h zacsi nem szellőzik, de ahogy irtuk kell hozza komplett mondat

2021. okt. 20. 20:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor már kicsit többet is írok, szoval egy videó alatt volt komment, amin 1 hibás ventilátor volt, szóval a komment:

Tal vez Sarah tenga una huevera, casa que está valorizado en más de un millón de pesos incluso que tenga aire acondicionado hasta en el baño y un tlacuache atendió

Pero no tiene un abanico de turbina

2021. okt. 20. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy ironikus komment: "Lehet, hogy Saranak van egy tojástartója, egy több mint egy millió peso-t érő háza (itt nem tudom hogy az eredeti komment is rossz-e vagy te írtad el, de az casa que está valorizada), légkondija még a fürdőben is és még egy oposszumról is gondoskodott, de nincs neki ventilátora."
2021. okt. 20. 21:48
 7/9 A kérdező kommentje:
A kommentelő írta akkor el, viszont a felsoroláshoz nem értem a tojástartót, mert az nem érték.
2021. okt. 21. 08:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne a bolti tojástartóra gondolj, hanem ilyen asztalra rakhatóra (ami már inkább dísz, mint hasznos étkészlet), nem tudom hogy vagy vele, de nálunk és sok más háztartásban sem nagyon láttam manapság.
2021. okt. 21. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:
A #8-as arra kis valamire gondol amin a filmekben a lágy tojást tálalják és kanállal kocogtatva a tojást feltörik a megevéshez. Kicsit olyan mint egy, egy gyertyás gyertyatartó csak tojásoknak tál ként használva.
2021. okt. 22. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!