Hogyan tudnám épségben kiszedni a tojásokat a tartóból,hogy ne törjenek össze,de még csak ne is repedjenek meg?
Figyelt kérdés
Kaszinótojást szeretnék készíteni ezért fontos hogy egészben tudjam őket eltávolítani a tartóból.2-t már sikerült épen kivájnom,úgy hogy a kést körbe mozgattam,de a többi nem akarja megadni magát.1 hete lettek hozva,de olyan tartóba tették őket amibe már előtte lehettek összetörve és a sárgájuk kifolyt,én a hűtőbe tettem és belefagytak,csak most vettem észre hogy mi a baj.Nagyon sürgős lenne valamilyen biztos módszer,mert már így is elég nagy késésben vagyok,és már sehonnan se tudnék újakat szerezni.2020. dec. 31. 16:36
1/7 anonim válasza:
Tedd hideg vízbe dobozzal együtt. Hamar fel fog ázni a doboz. Így ki tudod venni a tojásokat és utána főzöd.
2/7 A kérdező kommentje:
1:Nagyon jó,remek,erre nem gondoltam volna,ezt csinálom akkor,hálásan köszönöm a gyors segítséget! :)
2020. dec. 31. 16:43
3/7 A kérdező kommentje:
1-es:Nagyon Szépen Köszönöm mégegyszer a tanácsodat! :) Szerencsére így sikerült az összeset épségben megmenteni.
2020. dec. 31. 17:10
4/7 anonim válasza:
Simán feldarabolnám a dobozt a picsába (éles késsel, ollóval) a tojások közt elvágva, és megfőzném úgy, papírostól. Mit számít, főzés közben úgyis lefő, utána meg úgy is meg lesz pucolva a tojás.
5/7 A kérdező kommentje:
4:Ez is jó,köszönöm!(de már sikerült megoldani)
2020. dec. 31. 17:19
6/7 anonim válasza:
Örülök neki, és remélem, hogy a "picsába" határozószó stílusa olyan új dimenziókat nyitott meg tudatos és tudattalan pszichéd rétegeiben, a maga lehengerlő lendületével és hanyag eleganciájával, ami bárminemű eljövendő akadály, vagy megtorpanás alkalmával , a megszokottból kiszakadt tudatállapottal mutat majd kiutat az apró részletek belzebubi labirintusából!
Boldog Újévet !
XD )))
7/7 A kérdező kommentje:
6:Nem,nem igazán.Viszont kívánom,neked is! :)
2020. dec. 31. 17:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!