Hogy tudnék gyakorolni jobban B2-es angol nyelvvizsgára? Nem tudok elviselni még egy kudarcot..
Most megyek másodjára B2-es nyelvvizsgára, de egyszerűen szenvedek vele, pedig eskü nem vagyok olyan rossz angolból.
A 2 gyenge pontom a nyelvtan és a hallásértés. Az első nyelvvizsgám Pannon írásbeli volt, ahol sajnos csak 48%-ot értem el, így megbuktam. Nagyon szomorú voltam miatta, ez kb. 1 éve volt.
Viszont most szombaton megyek a másodikra, ez már Telc lesz, ami komplex, de teljesen kétségbe vagyok esve, nem érzem magam elég magabiztosnak ezzel kapcsolatban, de már 1 hónapja nem csinálok mást, csak gyakorlok rá, de már elegem van belőle, hogy egyszerűen nem mennek a nyelvtan és a hallásértéses feladatok.. A többi elég jól megy. Szövegértés mindig 80% körülire sikerül a többin örülök ha megvan a 40..
Van valami tippetek, hogy hogyan szedjem össze magam szombatra? Nyelvtan és hallásértési feladatokra esetleg egyéb trükkök? Szóbeli is jobban menne, ha nem izgulnél annyira és nem csak őőő-znék..😔
A szóbeli 97%🥰
Írásbeli 57%😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!