Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Felesleges elmenni nyelvvizsgá...

Felesleges elmenni nyelvvizsgázni, ha nem megy a hallásértés?

Figyelt kérdés
Komplexre megyek csütörtökön. Német középfok. Rengeteget tanultam írásbelire, szóbelire is. Viszont a hallásértést hiába gyakorlom, nem megy. Ma már úgy vagyok vele feladtam, mert ez fogja lenullázni az egész vizsgám. Már hülyeség lenne ha nem megyek el vizsgázni? Bukom a 30 ezret, de ennek így nincs értelme.

2021. aug. 22. 22:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tegnap volt óránk, azt mondta a tanárunk, hogy nincs olyan, hogy kiadják a felét ha sikerült. Max akkor ha bejelentkezünk külön külön is a szóbelire vagy az írásbelire.

Úgyhogy jobb lett volna úgy. Már mindegy. Legközelebb okosabb leszek.

2021. aug. 25. 09:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Pedig a BME oldalán ezt találtam: Komplex vizsga esetén továbbra is kiállítható bizonyítvány részvizsgánként (szóbeli ill. írásbeli típusú bizonyítvány) abban az esetben, ha összteljesítményed a négy készségen ugyan nem éri el a 60%-ot, de az egyik részvizsgán igen.
2021. aug. 25. 09:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú, hogy ilyen tájékozatlan a tanár. Szükség esetén tudsz a honlapon lévő információra hivatkozni akkor.
2021. aug. 25. 10:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Megvan az eredmény. Az írásbelim sikerült.

A szóbelit azon buktam, hogy magnónál a minimum 40% helyett 38% lett csak. Jaaaj. :D Na ebből megyek újra. De azt írja, hogy írásbeliről kapok bizit. Szóval jól tájékoztattatok itt engem. :)

2021. szept. 20. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!