Felesleges elmenni nyelvvizsgázni, ha nem megy a hallásértés?
Nekünk azt mondták, hogy nincs olyan, hogy megvan valamelyik rész, ha komplexre megyünk. :( Hanem akkor buktuk az egészet. Ez idegesít.
Amúgy aranyosak vagytok. Köszi!
Ez le van írva valahol?
Régen tényleg bukta az ember az egészet, de jó pár éve adnak bizonyítványt csak az írásbeliről/csak a szóbeliről, ha az sikerült.
Komolyan? Nekünk tavaly a nyelviskola vezetője mondta, mikor elkezdtük a tanfolyamot. Meg akkor azt mondta, hogy nem kell részenként a 40%, hanem egyben kell a 60%.
Nem voltunk tájékoztatva. Tanultam sokat, de már bánom, hogy jelentkeztem.
Ha lenne esély így az írásbelire, hogy meglegyen, nekem az is jó!
Ha már befizetted akkor nagy butaság lenne nem elmenni, semmit nem veszíthetsz. Ha nem is sikerül, akkor legalább tapasztaltabb leszel.
Ahogy írták, igen, ha az írásbeli része sikerül arról kapsz egy igazolást és utána már csak a szóbelit kell megismételni. A szóbelit pedig utána nem is kötelező ugyanabból a fajtából csinálni.
Ha ez tényleg így van a komplexnél, akkor nagyon jó hír!!
Épp gyakoroltam a hallásértést, nem ment. Már a sírás kerülgetett, hogy amiatt a teljes vizsgám nulla lesz.
Persze nem garancia, hogy az írásbeli meglenne, de az jobban megy.
Figurázd ki, ha megvan a beszélt szöveg írott formájában, olvasd fel amikor beszél.
Csütörtökig még van időd, egésznap hallgass csak német dologokat, van a tvbe az a német csatorna 7 (nem tudom a nevét) nézd azt, ha csak 1-1 szót meghallasz már az is jó.
Igazatok van. Szerencsefüggő is.
Köszönöm az infókat és a biztatást! Mindenkinek zöldet nyomtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!