2 év alatt meglehet tanulni angolul egy B2-es nyelvvizsga szintjén?
Majdnem a nulláról kezdeném és egyedül.
Milyen könyveket, oldalakat stb. ajánlotok?
Nyelvtanár mindenképpen szükséges, ha igen csoportos vagy magán órák?
Szerintem igen,sikerülhet 2 év alatt a B2.
Érdemes magántanárt is felkeresni,már online,az interneten is van egy csomó nyelvtanfolyam,akár ingyenes,akár fizetős.
Napi koncentrált, 2-3, óra tanulással, 1 év alatt is megvan az angol középfok, de ehhez megfelelő lelki állapot, megfelelő hozzáállás, a tanuló képességeihez felépített tananyag szükséges.
Voltam olyan tanárnál, aki egynyelvű C1 típusú nyelvvizsgára, nulláról, egy év alatt felkészít.
Erre garanciát is vállal!
Cserébe, nagyon magas óra díjjal dolgozik és ha nem teljesítesz, elküld!
Viszont ha rendesen tanulsz és nem sikerül a vizsga, visszaadja a pénzt! Szerződésbe foglaltak szerint!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 5-ös válaszoló tudnál erről a tanárról bővebb információt adni?
Hol dolgozik?
Hetente hányszor ajánlott járni?
Mennyi az a magas óradíj?
Én is szeretném kérni ezeket a kérdező által kérdezett(#6.válaszban) információkat.
Köszönöm.
Hát választ már nem kapunk a 5-östől, mert törölték / törölte magát.
Szerintem ha napi 1 órát aktívan tanulsz és mellette még passzívan is beleviszed az életedbe az angolt (rádió hallgatás, TV, appok, felhasználói interfészek mint állítsd át angolra), akkor szerintem bőven meglehet tanulni 2 év alatt B2-es szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!