Nehéz elkezdeni egyedül, tanár segítsége nélkül, az olasz nyelvet? Mit gondoltok róla? Ha mindeképpen egyedül szeretnétek nyelvet tanulni, ti melyiket tanulnátok (ami könnyebb)?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 22:47
1/3 anonim válasza:
Olaszt egyedül tanultam, de amint tehetem veszek órákat mert a beszéd így alig megy. Hiába egyszerű, könnyű sokszor nincs meg a rutin és egy év mire kitalálom mit akarok mondani. Plusz a helyesseg se hátrány nyelvtanilag. Ha tudsz már angolul, az jelentős előny.
2/3 anonim válasza:
Én csak érteni akarom mit mondanak, podcastokat hallgatni stb. Szóval nekem megfelel a netes tanulás. Én a 30 részes videókkal kezdtem a youtubon,-learn italian in 30 days. Majd jött a duolingo, utána az italian automatico-italian with Lucrezia. Közben meg olvastam a lingq s sztorikat, amelyekhez van angol fordítás is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!