Meg lehet tanulni gimnáziumban,5 év alatt spanyolul C2-es,azaz anyanyelvi szinten?
Sok-sok önszorgalommal,otthoni tanulással gondoltam én is.
Meg egy spanyol anyanyelvűvel is beszélgetnék az interneten.
Ezt kifelejtettem.
Értem.
Szerintem 5 év folyamatos spanyolozással már menni fog az ilyen témák is😄
Igazából a politikával nem is vagyok bajban,szeretek politizálni 😅
Köszönöm szépen ezt a résztletes választ😄
Tudom,hogy a hazai nyelvoktatás nincs a toppon és a tankönyvekkel sem lehet sokra menni (mármint a "hivatalos" tankönyvekkel).
Azzal is tisztaban vagyok,hogy államilag nem elismert a C2-es nyelvvizsga,nem akkreditált.
De mivel majd Spanyolországban szeretnék élni,egyetemre menni,ott szerintem már jóval többet érhet a C2-es nyelvvizsga. És ugye ha egyetemre megyek,ott a C2-es nyelvvizsgámat már biztosan nem fogásolhatják ki.😅
Én is mindenképp a Budapesti Cervantes Intézetben szeretném letenni a DELE-t,de ez ugye még egyáltalán nem aktuális,majd 4-5 év múlva lesz az😄
Biztos,hogy nem lesz egy sima meló,de sok-sok szorgalommal és tanulással meg lehet szerezni,de legrosszabb esetben is a C1-est leteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!