Mennyi idő alattlehet megtanulni spanyolul középfokon? (B2)
Tudom románul (ugyanaz a nyelvcsalád, mint a spanyol).
9 hónap elegendő idő hozzá?
Nem akarok Spanyolországban élni, maximum nyaralni.
Egyébként meg aki kimegy, és ott csövezik, az nem tud spanyolul.
Köszönöm rasszizmusod és általánosításod!
Kedves kérdező!
Ebben semmi rasszizmus nem volt, ugyanis az a tény, hogy megjegyeztem, hogy Castellónban rengeteg román él, az nem meríti ki a rasszizmus fogalmát! Ha viszont a "román" szón akadtál fenn és azt vélted rasszizmusnak akkor csak sajnálni tudlak. Egyébként a román is úgy hív minket hogy Magyar, akkor ők is rasszisták?
Máskülönben meg az említett Castellóni románok tudnak spanyolul. Társalogtam velük, ellenben másokkal én nem elfordítom a fejem.
Ja és még valami. Minek egy nyaraláshoz B2-es nyelvvizsga? Akinek kell, illetve akikkel érintkezik az ember egy nyaralás során (más turisták, pincérek, camping/szállodai dolgozók, stb) általában még spanyolban is tudnak angolul.
12-es, szerintem a kérdező azon akadt fel, hogy írtad, hogy "minden román Spanyolba (értelmesebb embereknél Spanyolországba;) akar menni", valamint a "csöveznek, koldulnak". Nagyon intelligens megjegyzések, ha nem is feltétlenül merítik ki a rasszizmus fogalmát, a xenofóbiaét igen, valamint az általánosításét is...
Egyébként nem tudom te hol jártál, de én egyszer nem találkoztam Spanyolországban egy cantinero-val sem aki tudott volna normálisan angolul, mesero-ról nem is beszélve, szóval azért jól jön az alapszintű spanyol tudás. Gondolom Castellón-on kívül nem sok tapasztalatod lehet...
De be is kussolt erre 😂😂😂 Egyebkent meg boven eleg ranezni h milyen ertekelese van, egy nagy nulla. Ignoralni kell az ilyet.
Kerdezo, szerintem le tudod tenni, csak fekudj neki de tenyleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!