Hogy álljak neki angolt tanulni?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem ment az angol a suliba, fel is voltam belőle mentve, de mindíg érdekelt, komunikálás szinten (hogy megértsem és azért én is meg tudjak szólalni) hogy álljak neki? Külön tanárhoz nem szeretnék járni.2021. júl. 21. 13:58
1/4 anonim válasza:
Hát... ha felmentettek akk ink hagyd!
2/4 anonim válasza:
Szerintem kezdésnek nem rossz a Duolingo amin kiváló magyar angol tanfolyam van. Tök jól magyaráz. Nekem már nem pálya, mert túlságosan is egyszerű, de kezdőknek nagyon tudom ajánlani. A másik lehetőség, hogy nézz angolul magyar felirattal esetleg angolul angol felirattal filmeket, YouTube videókat. Nálam ezek is szoktak segíteni. Remélem tudtam segíteni.
3/4 anonim válasza:
A magyar felirat helyett angol felirattal nézd a videókat, mert különben a magyar szövegre fogsz koncentrálni.
4/4 anonim válasza:
Próbáld játékosan tanulni. Diszlexiás vagyok és nekem a szavak megtanulása okoz nehézséget. Azt ajánlom, hogy kösd a szavakat tárgyakhoz vagy akár olyan szavakhoz, amiknek hasonló a kielytésük. Esetleg csinálj magadnak szókártyákat. Fontos, hogy hangosan is mond ki a szavakat, mert úgy jobban tudja az agy elraktározni, mikor tanulod, akkor írd is le a szavakat. Én például sok angol feliratú vagy nyelvű sorozatot, filmet nézek vagy játékokkal játszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!