Milyen fenyítési eszközökkel tudom magam rávenni, hogy neki álljak angolt tanulni? :- (
Figyelt kérdés
Az akarat és az érzék megvan hozzá, csak egyszerűen nem állok neki.....2014. okt. 21. 16:19
1/6 anonim válasza:
ha az akarat megvan mért nem állsz neki?
2/6 anonim válasza:
Hát ha nem állsz neki, nincs meg az akarat :D
4/6 A kérdező kommentje:
:/
Akkor fejben megvan a lelkesedés, akkor nem akarat. :/
Filmeket, sorozatokat mind angolul, angol felirattal nézem, és azért már értem a dolgokat, csak ez még édes kevés.
Forró víz, az gyenge.
2014. okt. 21. 23:15
5/6 anonim válasza:
Azt az időt és energiát, amit a 'fenyítési eszközök' kitalálására pazarolsz, fordítsd nyelvtanulásra. Ha meg akarod tanulni a nyelvet, akkor vegyél erőt magadon és állj neki. Máshogy nem fog menni. Attól, hogy kitalálod, hogy esténként kukoricán fogsz térdepelni, az angol tudásod nem fog fejlődni... Utána pedig verheted a fejed a falba, hogy milyen szamár voltál, órákat térdeltél ahelyett, hogy tanultál volna.
6/6 anonim válasza:
Javaslom a Hollywood nyelviskolát. Én ott tanulok németül a saját tempómban, pedig otthon is tanulhatnék. A környezet adja itt az igazi ösztönzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!