Japán nyelvtanulással kapcsolatos tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Aki tanult már japánul, leírhatná a tapasztalatait. Azt is, hogy milyen szinten beszél, kivel tanult (egyedül vagy magában) stb...
Köszönöm.
2021. júl. 19. 17:13
2/3 anonim válasza:
És mire mész vele?
Én 2006-ban kezdtem tanulni nyelviskolában. Egy év után magántanárral folytattam, mert az iskolatársak lemorzsolódtak. 2008-ban letettem a JLPT 3-at. 2009 januárjában ösztöndíjjal kiutaztam Japánba, ahol nyelviskolába jártam egy évig. 2009 decemberében letettem a JLPT 1-et. Azóta is Japánban élek és dolgozom, már több mint 10 éve. A nyelvtudásom JLPT N1+alfa.
3/3 anonim válasza:
Egyedül tanultam mindig, sosem volt tanárom, sosem voltam Japánban (még), decemberben megyek letenni az N1-et. Még nem vagyok tökéletes, de szerintem az N1 közel sincs az igazi anyanyelvi szinthez, sőt, még csak a kezdet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!